Voor de echte reisliefhebber

Woty

Een vakantie kan bestaan uit verschillende elementen, waar de een het heerlijk vind op het strand te liggen wil de ander de stad verkennen. De echte liefhebber zal gaan speuren naar mooie plaatsen, of unieke bezienswaardigheden waar nog niet veel mensen zijn geweest. Op de website van Woty vind je de verslagen van een echte liefhebber, niet iemand die de hele dag op het strand ligt te bakken. Juist die kleine bezienswaardigheden zijn de moeite waard om te bezoeken.

Combinatie met fotografie

Kom je mooie locaties tegen tijdens je reis, dan wil je deze natuurlijk op een prachtige manier vastleggen op de gevoelige plaat. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Woty is ontstaan, een reisliefhebber die ook nog eens gek is op fotografie en alles zo mooi mogelijk vast wil leggen. Wanneer je op de website kijkt zie je dit ook duidelijk. Schitterende locaties en gebouwen die op de beste manier zijn vastgelegd, unieke plaatjes waar je direct verliefd op bent. Het liefst zou je er direct naartoe willen gaan om het ook te kunnen zien.

Woty

Elke plaats is prachtig

Waar je ook naartoe gaat, binnen en buiten Europa heb je overal schitterende plaatsen om te leren kennen. Vergeet ook het eten niet in het buitenland, veel mensen houden vast aan het eten in ons eigen land. Maar ga eens proberen om de plaatselijke keuken te proberen, in de meeste gevallen bevalt dit prima bij de reizigers. Op Woty vind je ook hierover de nodige informatie, tot de leukste plekken in sommige steden waar je kan gaan eten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *