Een Adria Camper voor een Mooie en Veilige Reis

Met een Adria camper geniet jij van comfort en veiligheid. Jij zal een mooie reis beleven met familie en vrienden. De combinatie van stijl, ontwerp en kwaliteit is de sleutel van het succes. De bezitters van een Adria camper zijn enorm gestegen sinds de dag dat het bedrijf begon met het maken van de campers. Dankzij de 55 jaar ervaring heeft Adria oog voor ruimte, denk aan indeling en de details. Er zijn momenteel verschillende modellen beschikbaar, zo kun jij kiezen voor de Coral, de Twin of bijvoorbeeld de Sun Living A Serie.

Gemaakt voor prestaties

De campers van Adria zijn gemaakt om te presteren en niet alleen voor het oog. Bij het bouwen wordt er gedacht aan veiligheid, comfort en plezier. Zo beschikt een Adria camper over een aerodynamisch exterieur, met een sunroof en grote panoramavensters. Deze vensters zorgen voor natuurlijke lichtinval, ventilatie en privacy. De campers hebben een goed luchtcirculatiesysteem en een goede doorontwikkelde verwarming, dit zorgt ook voor goede isolatie. Het meubilair is vakkundig vervaardigd, en de campers bieden goede opbergruimte. Als het om de opbouwconstructie gaat is er rekening gehouden met de vochtwerende eigenschappen van polyurethaan. Voor het onderstel maakt Adria gebruik van de Fiat Ducato of de Citroën Jumper. Deze zijn voorzien van de nieuwste Euro6 motoren en vele mogelijke bestuurdershulpmiddelen.

Kopen en Huren

De uitgave is natuurlijk niet klein wanneer je een Adria camper wilt kopen. Daarom is er ook een optie om een camper van Adria te huren. Zo kun jij op een goedkopere manier een Adria camper ervaren en misschien besluiten om later zelf één te kopen. Ook moet je nadenken over het gebruik, ga jij vaak kamperen? Of is het af en toe? Hoe dan ook is een Adria camper echt een aanrader wanneer jij wilt genieten van comfort, ruimte en veiligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *