Echt een weekend ontspannen

weekendje weg Limburg

Wanneer je een weekendje weg wil is het de bedoeling dat je wel ontspant en uitgerust weer terug komt. Overnachten in een heerlijk hotel en even de zorgen van alledag vergeten, laat je heerlijk verwennen. Bij hotel Maashof ben je niet zomaar even weg, je hebt een uniek weekendje weg Limburg. Als je net wakker bent kun je vijver zien met forellen erin, leuk om naar te kijken als je aan het genieten bent van je ontbijt. Maar dat is het pas het begin van een perfect weekendje eruit.

Leuke dingen te doen

weekendje weg Limburg

Heb je net genoten van een heerlijk ontbijt dan gaat de dag echt beginnen, je kunt uit verschillende dingen kiezen die je kunt doen. Lekker winkelen en steek je eigen in het nieuwe in Venlo, maar ben je meer van het genieten in de natuur dan gooi je een hengeltje uit in de forellenvijver. Je kunt het zo leuk en spannend maken als je zelf wenst, misschien maak je wel een rit op de E scooter om de omgeving te gaan verkennen? Een weekendje weg Limburg is meer dan een overnachting in een hotel.

weekendje weg Limburg

Verschillende arrangementen

Ontspannen is wel essentieel tijdens een weekendje weg Limburg, daarom heeft de Maashof verschillende arrangementen om nog meer te genieten van je weekend. Houd je van lekker eten en genieten van de streekproducten is het culinaire arrangement zeker wel iets voor jou. Heb je kinderen en wil je er een dagje uit dan is het toverland arrangement iets voor jullie als gezin, na een heerlijke dag in het attractiepark overnacht je in hotel Maashof. Natuurlijk kun je ook lekker touren met een drie uur durende solex tour tijdens je verblijf in het hotel.