Bedrukte fietstas met eigen logo

De fietstas is ontzettend handig voor wanneer jij extra spullen moet ophalen. De voornaamste reden voor het gebruiken van een fietstas is toch wel het halen van boodschappen, al maakt menig krantenbezorger er ook maar al te graag gebruik van. Fietstassen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Zo is er de standaard fietstas, een dubbele fietstas of fietstassen in de vorm van een koffer. Handig als je jouw spullen eenvoudig wilt meenemen van je fiets af. Fietstassen zijn echter ook een ontzettend handige manier om jouw bedrijf of merk te promoten. Hieronder leggen wij uit hoe en waarom.

Maak gebruik van je eigen logo
Fietstassen kom je overal tegen in het land. Iedereen die ze ziet zal er toch al snel even naar kijken, bijvoorbeeld om te zien wat erop staat. Hoe handig is het dan als het jouw logo is, wat er op de zijkant bedrukt staat? Fietstassen zijn eenvoudig te bedrukken met jouw eigen logo. Dit is ook nog eens vrij goedkoop, vergeleken met andere vormen van reclame. Je kunt ze eenvoudig cadeau doen aan je werknemers als je fietsen wilt promoten. Hierdoor laat je jouw merk ook nog eens als milieubewust overkomen. Wat een steeds belangrijkere factor wordt binnen de maatschappij.

Ze komen overal
In tegenstelling tot auto’s, komen fietsers door elk straatje van Nederland. Wat verder je bereik vergroot van jouw merk. Daarnaast rijden auto’s gemiddeld zo snel dat logo’s soms moeilijk te lezen zijn voor voorbijgangers. Een probleem dat bij de meeste fietsers niet bestaat.

Daarnaast is de fiets verreweg het meest gebruikte vervoersmiddel in Nederland. Kinderen, volwassenen en ouderen komen er allemaal in aanraking mee. Het is namelijk de normaalste zaak van de wereld, dat iedereen rijst met de fiets. Fietsers komen onderweg ook andere fietsers tegen. En wellicht gebeurt het niet altijd even bewust, maar toch lezen ze jouw logo en slaan ze het op.

Andere promoties
Een fietstas kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere vormen van promotie. Een fietsenhandelaar kan ze gratis weggeven bij een nieuwe fiets. Of ze kunnen gebruikt worden als promotiemateriaal op verschillende beurzen. Denk daarnaast ook aan bedrijven die fietsen verhuren. Als deze verhuurders fietstassen gebruiken met jouw logo erop, bereik alweer een gigantisch nieuw publiek. Zelfs in het buitenland is het hiermee mogelijk om veel mensen te bereiken met een door jou bedrukte fietstas. Waardoor je zelfs bekend wordt buiten de Nederlandse grenzen.

Een fietstas met jouw eigen logo erop, kan dus een goede manier zijn om de naamsbekendheid van je bedrijf en merk te verhogen. Helemaal in vergelijking met andere, vaak duurdere, soorten reclame campagnes.