Zweden is een kampeerland bij uitstek. Van noord naar zuid vind je maar liefst 500 prachtige campings. De natuur is overal dichtbij, dus aan goede en adembenemende kampeerplekken geen gebrek! Maar je kunt ook kamperen in en rondom de grote steden, zoals Göteborg en Malmö, op eilanden. En met het allemansrecht, een uniek Zweeds gebruik, is je unieke slaapplek voor de nacht altijd in de buurt!

Voor kinderen is kamperen uniek. Ze kunnen ravotten, vinden snel speelkameraadjes, kunnen vissen, roeien en in de bossen hutten bouwen. Zoek je ander vertier? Geen nood, ook dat is in Zweden aanwezig. Campings met zwembaden, piratenclubs, zomershows en minigolf zijn er te vinden. Of ga naar een plek waar je kunt schatzoeken, picknicks worden georganiseerd en waar je kids ’s avonds zich begeven in de disco.

Zweedse campings zijn een paradijs voor elk gezin! Denk aan: vrijheid, rust, gezelligheid, comfort. Mensen voelen zich heerlijk vrij op de camping. Elke dag lekker buiten bezig. Daarnaast vinden is de sfeer op een camping ook vaak heel fijn. Een gezellig en ongedwongen praatje met je buren. En de kinderen die lekker met elkaar kunnen spelen.

Of je nu in een caravan, camper of tent verblijft, Zweden heeft campings die perfect bij je passen. En, als je een huisje wilt huren, kan dat ook zonder probleem. De campings zijn schitterend gelegen in de buurt van een meer of aan de zee, in een bos, in de bergen of op een hoogvlakte. Streef je naar een ultieme vakantie voor het hele gezin? Klinkt dit als een droom? Zweden is the place to be!