Op vakantie naar Zweden deze zomer? Goed idee!

Op vakantie naar Zweden met je kinderen

Zweden is een heerlijk vakantieland voor gezinnen met kinderen. Waarom ook alweer? We zetten het even op een rijtje:

1. Zweden heeft de grootste speeltuin van allemaal
Eindeloze natuur om in te spelen, te ravotten en heel veel frisse buitenlucht, dat is Zweden.  Zweden heeft de grootste speeltuin van iedereen. Ga je kano varen langs de prachtige kusten, een dagje strand, fietsen in de uitgestrekte bossen of rendieren en beren spotten?

2. Zweden is het land van Pippi, Nils Holgersson en vikingavonturen
Heb jij een paar vikingen-in-dop op je achterbank zitten? Waan je zelf een echte viking, geef Pippi een handje in Astrid Lindgrens Wereld, word een ridder in Slot Kalmar of ga beren spoten in Jämtland Härjedalen!

3. Makkelijk bereikbaar
Zweden is dichterbij dan je denkt en prima bereikbaar met de auto. Je rijdt via Denemarken en pakt de burg bij Kopenhagen naar Malmö of je reist heerlijk comfortabel met Stena Line naar diverse Zweedse bestemmingen. Je reis begint al aan boord en je kinderen zullen het bootavontuur geweldig vinden.

4. Kamperen doe je het beste in Zweden
De kampeermogelijkheden in Zweden zijn eindeloos. Kies je voor je eigen tent, neem je de caravan mee of boek je een van de vele comfortabele Zweedse rode huisjes (stuga’s). Redenen genoeg om te gaan kamperen met het hele gezin.

Win een Polarn O. Pyret cadeaubon, doe mee

Wil jij deze zomer je kinderen in een prachtige Zweedse outfit hijsen voor de vakantie? We geven drie cadeaubonnen van Polarn O. Pyret weg ter waarde van €75,- Wat moet je doen? Beantwoord de vraag:

In welke regio van Zweden kun je Pippi een handje geven in het Astrid Lindgrens Wereld themapark?

Stuur je antwoord aan acties@visitsweden.com De actie loopt tot en met 30 juni 2015.

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret is een Zweeds kinderkledingmerk en staat bekend om hoge kwaliteit en functionele unieke designs. Sinds de start in 1976, toen zij de welbekende klassieke streepjescollectie uitbrachten, werkt Polarn O. Pyret met het principe dat kinderen kleding nodig hebben waarin ze kunnen spelen. Kleding waar kinderen kind in kunnen zijn. Polarn O. Pyret heeft ook 3 winkels en een webshop in Nederland.