Zweden heeft 450 prachtige SCR campings. Je vindt de campings van de Zweedse campingbond SCR van de regio Skåne in het zuiden tot aan Lapland in het noorden. Je kunt kamperen in steden als Göteborg en Malmö, op eilanden, in vissersdorpjes en in unieke natuurgebieden omringd door bossen en snelstromende rivieren. Dus pak je tent in, haak je caravan achter je auto of rijd in je camper komende zomer naar Zweden en zoek je favoriete camping uit.

Kamperen met je kinderen

Voor kinderen is kamperen een groot avontuur. Ze kunnen ravotten, maken vriendjes, kunnen vissen, roeien en in de bossen hutten bouwen. Zoek je ander vertier? Geen nood, ook dat is in Zweden aanwezig. Campings met zwembaden, piratenclubs, zomershows en minigolf zijn er ook te vinden. Of ga naar een plek waar je kunt schatzoeken, picknicks worden georganiseerd en waar je kids ’s avonds hun voetjes van de vloer gooien in de disco.

Alle soorten Zweedse campings

Zweedse campings zijn er in alle soorten en maten, maar hebben één ding gemeen. Kamperen in Zweden staat synoniem voor vrijheid, rust, gezelligheid, comfort. Het is dan ook niet voor niets dat Zweden een van de favoriete kampeerlanden is bij kampeerliefhebbers. In Zweden betekent kamperen dat je hoe dan ook nooit ver weg bent van de eindeloze natuur in het land. Elke dag lekker buiten bezig.

Stuga huren in Zweden

Of je nu in een caravan, camper of tent verblijft, Zweden heeft campings die perfect bij je passen. Maar voor iets meer comfort beschikken veel Zweedse campings ook over een flink aanbod aan vakantiehuisjes, de zogenaamde stuga’s. Deze typische Zweedse huisjes vind je in diverse formaten en uitvoeringen op veel campings in Zweden.